Behandling af musearm – Pro Recovery

Behandling af musearm

Hvad er musearm?

Musearm er ganske hyppigt og defineres ved forskellige gener med overbelastning af hånd og arm, på grund af arbejde med PC mus. Begrebet musearm omfatter alle de symptomer, der kan opstå i forbindelse med gentagne belastninger af muskler, ledbånd, sener og nerver. Fællesnævneren er, at irritationen kan skyldes langvarigt arbejde ved computer. 


Hvordan skal musearm behandles?

Musearm er som hvilken som helst anden muskel overbelastning- din krop var ikke klar til det arbejde, som du udsatte den for. Overbelastningen skal behandles, som alle andre slags overbelastninger, nemlig at skrue ned for volumen af det, som forårsagede problemet i første omgang. Derefter skal musklerne stille genoptrænes og plejes forsigtigt.


Øvelser til musearm

Du skal lave to øvelser for genoptræning af musearm. I den første øvelse skal du placerer håndryggen på en overflade med strakte arme- hold din skuldre ind over håndleddene, så der kommer vægt på håndleddene. I anden øvelse placerer du håndfladerne på en overflade, og løfter håndfladerne mens fingrene bliver på overfladen.


Musearm og massagepistol

En massagepistol er en god måde at komme smerter i underarmen og håndleddet til livs. Ved brug af en massagepistol kan du let give dig selv en behagelig og effektiv massage. Når du bruger en massagepistol til behandling af musearm skal du benytte en lav hastighed, så du ikke belaster underarmen mere.