Om os – Pro Recovery

Om os

Vi startede Pro Recovery, fordi vores stifter, Valdemar Rasmussen, befinder sig i dagligt i træningsmiljøet og ved vigtigheden af at holde sig skadesfri. Her kommer fysioterapi og andre former for behandling ind i billedet hos mange, men det bliver meget dyrt i længden, hvis man går til behandling ugentligt. 

Vi har passion for at forbedre ydeevne i sport såvel som velvære.

Hos Pro Recovery er vores mission at levere kvalitets produkter samt viden, som kan forbedre sports entusiaster og den ganske almindelige person fysiske- og mentale velvære. Derudover vil vi gøre sports performance og velvære let og økonomisk overkommeligt uden at gå på kompromis med kvalitet.

Idéen af Pro Recovery kom fra vores stifter, som er tidligere elite idrætsgymnast. Her er noget fra ham: 

Hej, mit navn er Valdemar Ring Rasmussen, jeg er stifter og administrerende direktør hos Pro Recovery. 

Hele idéen om Pro Recovery startede, da jeg var 18 år gammel og forberedte mig til de nationale mesterskaber. Jeg trænede rigtig hårdt hver dag, helt op til 6 timer og dagen. Desværre begyndte jeg at opleve muskelsmerter i benene. Straks opsøgte jeg fysioterapeuter, kiropraktorer og osteopater, men intet hjalp. Jeg kunne altså godt glemme alt om at stille op til de danske mesterskaber. Smerterne blev så slemme, at jeg ikke kunne sove om natten. En holdkammerat anbefalede en fysioterapeut, som blandt andet arbejder med massagepistol i sin behandling af klienter. Allerede efter to behandlinger kunne jeg mærke en forskel. Jeg vidste med det samme, at dette var noget specielt.

Siden da, har jeg haft en drøm om, at forbedre sports performance og velvære ved at bruge moderne teknologi og videnskab. Herfra begyndte arbejdet, hvor jeg samlede et team af erfarne fagfolk indenfor anatomi og sport, som har samme passion og drøm. I dag har vi et stærkt team af løver med ild i øjnene, som er klar til at storme verden.

Læs mere om hvad en massagepistol er ved at klikke her