Refunderingspolitik – Pro Recovery

Refunderingspolitik

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Pro Recovery vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten skal du venligst kontakte os på info@prorecovery.dk. Hvis din retur er accepteret sender vi dig et retur label og instruktioner til hvor og hvordan du skal sende pakken. Produkter som bliver sendt tilbage til os uden varsel accepteres ikke.

Pro Recovery
Amalie Skrams Allé 5
2500, Valby
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Fortrydelsesret

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger betaler vi (Pro Recovery) for, hvis du benytter det label du får tilsendt på mail.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Bemærk venligst at følgende betingelser gør sig gældende ved returnering:

Produktet skal fremstå nyt og skal være pakket i original indpakning, samt være pakket forsvarligt. Derudover skal du have gyldig kvittering.

For at påbegynde en returnering skal du venligst kontakte os på retur@prorecovery.dk. Hvis din retur er accepteret sender vi dig et retur label og instruktioner til hvor og hvordan du skal sende pakken. Produkter som bliver sendt tilbage til os uden varsel accepteres ikke. Hvis det retur label vi sender dig ikke bliver benyttet, får du ikke penge retur.

Ved skader og problemer

Venligst tjek din ordre ved modtagelse og kontakt os straks hvis produktet er defekt, skadet eller hvis du har modtaget et forkert produkt. Kontakt os på

info@prorecovery.dk

 

Ombytning
Vi tilbyder ikke ombytninger. Hvis du f.eks. ønsker en anden farve, returnér da produktet og bestil den ønskede størrelse på en ny, seperat ordre.

 

Refundering

Vi kontakter dig når vi har modtaget og inspiceret det returnerede produkt, og skriver om din retur er accepteret eller ej. Ved accept vil du automatisk få refunderet pengene til dit originale betalingsmetode. Husk at det kan tage tid for din bank at behandle refunderingen.

 

Hvis du har yderligere spørgsmål kan du altid skrive til vores support på:

info@prorecovery.dk