Hvem skal bruge en massagepistol? – Pro Recovery

Hvem skal bruge en massagepistol?

Om du løber i din fritid, dyrker elitesport eller nyder en afslappende massage efter en lang arbejdsdag, så er massagepistolen for dig! Smerter i ryggen, nakken og knæene er hyppigt hos den danske befolkning. Hvis du kan relatere til noget af dette, så læs med i dette blogopslag for at blive klogere.

Massagepistolens positive effekter

En massagepistol er udviklet til at blødgøre bindevævet, hvilket fører til lindring af muskelspændinger, muskelsmerter og myoser. Derudover forbedrer en massage pistol blodcirkulationen, som er essentielt for, at hjernen, musklerne og lungerne fungerer. Brug din massagepistol lige når det passer dig, og nyd den afslappende massage samt de mange positive effekter. 

Jeg har også skrevet et blogopslag om hvad en massagepistol i realiteten er. Det kan du læse her

Ved brug af en Pro Recovery massagepistol vil du på kort tid opdage hvorfor den er blevet så populær. 

Massagepistol til kontorarbejder

Mange danskere arbejder i en stillesiddende position i mange timer af gangen, og oplever musearm og generelt spændinger i hoftebøjer, nakke og ryg. Dette leder også ofte også til spændingshovedpine og andre gener. Efter mange timer i stillesiddende position, vil der opstå mange muskelspændinger omkring hoften, ryggen og nakken. 

Dette problem er massagepistolens speciale. Massagepistolen er et fantastisk redskab til at komme væk med diverse gener. Brug massagepistolen i få minutter og mærk ømheden og smerte lindres.

Massagepistol til sport

Når man elsker sport hører ømhed til. Selvom det kan være rart at føle, at man har været aktiv, er det også irriterende, når man skal op på 4. sal til sin lejlighed med ømme ben. Det kender vi vist alle sammen. Brug massagepistolen efter træning og oplev meget mindre ømhed. 

Restitution og massagepistol

Det er altid en god idé at strække ud efter træning, men det er blevet vist at udstrækning ikke har nogen væsentlig effekt på restitution. Derimod viser det sig, at massage og vibrations terapi har en betydelig virkning på restitution. Vibrations terapi og massage efter træning resulterer i mindre muskelsmerte- og ømhed.

NCBI undersøgte sammenhængen mellem massage/vibrations terapi og DOMS (delayed onset muscle soreness). I undersøgelsen viste det sig at massage og vibrations terapi er en effektiv metode, som resulterer i mindre muskelømhed- og smerte i 24-72 timer efter hårdt muskelarbejde. 

 

Kilder

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25121012/

Billedecredit