Pro Recovery

Ofte Stillede Spørgsmål

Check vores ofte stillede spørgsmål ud her, hvis du stadig ikke har fået svar så skriv til os på info@prorecovery.dk

Generelt

Bevæg massagepistolen frem og tilbage på den ønskede muskelgruppe, og evt. hold massagepistolen ved ømme punkter. Massagepistolen er både nyttig før og efter træning, men har også stor nytte uden for træningsrummet, eksempelvis efter en lang dag i kontorstolen. Det er vist, at blot 5 minutters brug af massagepistol har stor effekt.

En massagepistol er udviklet til at lave vibrations terapi og give en behagelig massage. Dette øger blodcirkulation og blødgør bindevævet. God blodcirkulation er vigtigt, da det er afgørende for at hjernen, lungerne og musklerne fungerer. Blødgørelse af bindevævet er med til at slippe af med myoser og muskelspænding, samt at forbedre restitution.

Vi har også skrevet nogle blogpost omkring alt dette, som du kan læse her! 

Ved muskelspændinger, muskelømhed og muskelsmerter er en massagepistols ekspertområde. Vibrationerne og slagene fra massagepistolen øger blodcirkulationen, som blødgør bindevæv og hjælper med lindring af muskelspændinger og myoser. Massagepistolen er relevant for både sportsudøveren og kontorarbejderen. En massagepistol efterligner mekanisk fysioterapeuter og massørers teknikker, men er blevet gjort mere effektiv ved teknologisk udvikling.

En massagepistol er et godt redskab som kan bruges til; opvarmning, restitution og behagelig massage. Efter få minutters brug vil kroppen være løsnet op i bindevævet, hvilket fører til bedre bevægelsesfrihed og mindre muskelømhed. Derudover har massagepistolen en god effekt på centralnervesystemet, som klæder dig bedst muligt på til en god træning.

Bevæg massagepistolen frem og tilbage på den ønskede muskelgruppe, og evt. hold massagepistolen ved ømme punkter. Massagepistolen er både nyttig før og efter træning, men har også stor nytte uden for træningsrummet, eksempelvis efter en lang dag i kontorstolen. Det er vist, at blot 5 minutters brug af massagepistol har stor effekt.

Man skal ikke bruge en massagepistol på steder med infektioner, inflammation, hævelse, sår og blå mærker. Derudover må man heller ikke bruge en massagepistol på halsen. Gravide, patienter med pacemaker, epilepsipatienter eller nyligt opereret personer må ikke bruge massagepistol uden samtykke fra læge. En massagepistol er lavet til muskler og blødt væv.

Om du løber i din fritid, dyrker elitesport eller nyder en afslappende massage efter en lang arbejdsdag, så er massagepistolen for dig! Smerter i ryggen, nakken og knæene er hyppigt hos den danske befolkning. Hvis du kan relatere til noget af dette, så er vores massagepistol bestemt noget for dig!

Hvis du gerne vil vide mere om dette, så hop ind og
læs vores blogopslag om præcis dette! 

Levering

Hvis du bestiller inden kl 17 sender vi samme dag- og du kan regne med at modtage din pakke indenfor 1-3 arbejdsdage.

Når vi har sendt din ordre, modtager du en mail med et link til tracking af din pakke. Du vil få opdateringer på mail.

Selvfølgelig kan du det! Alle vores ordre bliver sendt med gratis fragt!

Refundering

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

- Hvor du modtager ordren.

- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger betaler vi (Pro Recovery) for, hvis du benytter det label du får tilsendt på mail.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.